Zorgpremie 2021

Bij Just heb je altijd een goede zorgverzekering voor een goede prijs. Bekijk onze pakketten en eigen risico's en bereken je zorgpremie.

Bereken je premie voor 2021

Wat kost de basisverzekering Just Basic?

De basisverzekering vergoedt je belangrijkste zorg. Zoals die van je huisarts, het ziekenhuis of de apotheek. Voor zorg uit de basisverzekering betaal je een eigen risico. Bij Just kan je kiezen voor een eigen risico van € 385, € 685 of € 885. Bij een hoger eigen risico, betaal je een lagere premie.

Meer over het eigen risico


Eigen risico Zorgpremie basisverzekering Just Basic
€ 385
€ 111,70
€ 685
€ 99,70 (korting: 11%)
€ 885  € 91,70 (korting: 19%)

Wat kost de aanvullende verzekering Just Live?

De aanvullende verzekering Just Live is uniek. Het is namelijk de eerste aanvullende verzekering die dekt wat écht noodzakelijk is. Je krijgt sowieso 4 fysiotherapiebehandelingen per jaar. Plus nog 16 voor elke keer dat jou iets onverwacht overkomt, bijvoorbeeld een ongeluk.

Dat is wel even anders. Want andere aanbieders vergoeden er vaak maar 6 of 9. Bovendien krijg je ook mondzorg na een ongeval vergoed. En we staan voor je klaar bij spoedeisende hulp in het buitenland (wereldwijd). En dat voor maar enkele euro’s per maand extra.

Aanvullende verzekering Just Live Zorgpremie
Just Live € 3

Wat kost de tandartsverzekering Just Smile?

Zie je op tegen hoge tandartskosten? Sluit een aanvullende tandartsverzekering af. Met Just Smile kun je met een gerust hart naar de tandarts. En is mondzorg na een ongeval meeverzekerd tot maar liefst € 10.000.

Tandverzekering Just Smile Zorgpremie
Just Smile (Just Tand 1) € 6,50

Veelgestelde vragen over je zorgpremie

Hulp nodig? Just Ask!